Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Uitkomsten patiënten-enquete

Uitkomsten patiënten-enquete

6 februari 2022 door Jana Wissekerke0

Beste patiënten,

Eind vorig jaar hebben wij opnieuw een patiënten-enquete uitgezet. De respons hierop was goed, alsnog onze dank hiervoor. Punten die vaak naar voren kwamen waren de kleine wachtruimte (zeker nu met Covid), rumoerigheid bij de balie en beperkte ophaaltijden van medicatie. Deze punten zijn zeker bij onszelf ook opgevallen en bekend, maar helaas kunnen wij deze pas aanpakken na verhuizing naar het nieuwe pand. Voor ruimere ophaaltijden voor medicatie (ook buiten kantooruren) zullen er bijvoorbeeld kluisjes aangeschaft moeten worden en die moeten inpandig (in een hal) geplaatst worden. Dit is in de huidige situatie gezien de beperkte ruimte niet mogelijk. Wij hopen uiterlijk medio 2024 te kunnen verhuizen en tot die tijd zullen wij ons best doen u zo flexibel mogelijk te helpen (mocht er bijvoorbeeld echt een probleem zijn met medicatie ophalen).

Daarnaast waren er enkele persoonlijke opmerkingen. Gezien de enquete anoniem was, kunnen we deze opmerkingen/feedback niet herleiden naar patiënten. Mocht u echt een klacht/negatieve ervaring hebben, zouden wij het prettig vinden als u deze per email (klachtenformulier op deze site is bijvoorbeeld daarvoor te gebruiken) of per telefoon aan ons meldt, zodat wij de situatie kunnen bespreken en kunnen bekijken wat wij in de toekomst mogelijk beter of anders kunnen doen. Alvast bedankt daarvoor.

Met vriendelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.