Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Update nieuw pand

Update nieuw pand

6 februari 2022 door Jana Wissekerke0

Beste patiënten,

Zoals in de nieuwsbrief van december al aangegeven, waren de plannen voor de aankoop, renovatie en verhuizing naar het pand “de Koekjesfabriek” aan de Lageweg te Wedde al in een vergevorderd stadium. We kunnen nu het heuglijke nieuws brengen dat dit definitief doorgaat! De oplevering van het gebouw zal juni dit jaar zijn en de verbouwing start volgens planning net na de bouwvak. Waarschijnlijk gaat dit wel geruime tijd in beslag nemen en wij hopen uiterlijk medio 2024 te verhuizen. Ook zullen fysiotherapeute N. de Graaf-Hilverts van Buurtfysio en thuiszorgorganisatie Buurtzorg ruimtes gaan huren op de begane grond. Op de verdiepingen komen per verdieping twee levensloop bestendige woningen. Wij zullen u via berichten op deze site op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.