Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Online dossierinzage

Online dossierinzage

8 december 2021 door Jana Wissekerke0

Beste patiënten,

Eindelijk is het zover: u kunt vanaf nu ook digitaal uw dossier inzien! De afgelopen maanden zijn de overheid, onze software-leveranciers en de huisartspraktijken zelf druk bezig geweest om dit in orde te maken. Als u op de site kijkt onder het kopje “E-health” ziet u nog altijd de optie voor het inmiddels bekende e-consult en daaronder ziet u nu ook de optie “online dossierinzage”. U kunt daar een klachten/diagnoselijst bekijken, uw bloeduitslagen en u kunt teruglezen wat het plan/beleid was van uw laatste contact.

Om in te kunnen loggen heeft u wel een speciale sleutel nodig, deze kunt u via de assistentes verkrijgen. U kunt hiervoor bellen of een email sturen naar doktersassistentes-hapwedde@ezorg.nl. U moet vanwege veiligheidsredenen deze sleutel op papier op komen halen bij ons, vandaar dat het handig is als u het vantevoren meldt, zodat het voor u klaar ligt en u niet hoeft te wachten.

De assistentes kunnen u bij vragen verdere uitleg geven.

Met vriendelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.