Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Links

Stichting Wedde dat ’t lukt is een stichting die er voor zorgt dat inwoners van 3 dorpen binnen de gemeente Bellingwedde op een goede en aangename wijze zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.
Dit wordt gerealiseerd door de informele- en de formele zorg met elkaar te verbinden.

Wedde dat ’t lukt is een bottum-up project van het dorp, voor het dorp en door het dorp en werkt met een dorpsondersteuner. Zij signaleert, adviseert en weet verbindingen te leggen tussen verschillende mensen en/of organisaties


Wedde dat ’t lukt  is actief in Wedde, Veelerveen en Vriescheloo

Om elk dorp hun eigen identiteit te laten behouden, hebben de inwoners hun eigen  slogan bedacht “Wedde dat ’t lukt”,  “In Veelerveen sta je niet alleen” en “In Vriescheloo doen we het zo”.


Heel Westerwolde volgtInmiddels is er per 1 januari 2018 door samenvoeging van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde een nieuwe gemeente Westerwolde ontstaan. Het nieuwe college heeft het project Wedde dat ’t lukt als voorbeeld genoemd  om er verder mee te gaan werken in de andere dorpen in Westerwolde.
Een mooi succes!

Wedde dat ’t lukt heeft ook een eigen website:

Wedde dat het lukt website en een Facebookpagina

Hier vindt u uitgebreide informatie over het project.

Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.