Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Start basisarts Eva Tetteroo

Start basisarts Eva Tetteroo

24 september 2023 door Jana Wissekerke0

Per 26 september hebben wij een nieuwe dokter in de praktijk. Het gaat om een basisarts, dit betekent dat zij de studie geneeskunde heeft voltooid, maar (nog) niet in opleiding is tot huisarts. Eva zal een jaar bij ons blijven werken om zich te oriënteren op het beroep van huisarts. Hieronder stelt zij zich aan u voor:

Vanaf september 2023 zal ik als basisarts werkzaam zijn in huisartsenpraktijk Wedde. Ik heb de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam van 2015-2021. Daarna heb ik als arts ervaring opgedaan in de ouderengeneeskunde. Een leerzame baan die mijn interesse voor het huisartsenberoep heeft vergroot. Binnen het huisartsenvak heb ik extra interesse in de sportgeneeskunde, dermatologie en chirurgie. Ik verwelkom u graag op mijn spreekuur, zodat wij samen kunnen kijken naar de best mogelijke oplossing voor uw klacht. Ik ben werkzaam op de dinsdag, donderdag en vrijdag. 
BIG-nummer: 89930488601

Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.