Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Gewijzigde emailadressen

Gewijzigde emailadressen

Beste patiënten,

De emailadressen die een aantal jaar geleden bij de overname gekozen zijn, bleken toch niet heel handig. Daarom hebben wij enkele maanden geleden besloten deze te wijzigen. Het gaat om doktersassistentes-hapwedde@ezorg.nl en apothekersassistentes-hapwedde@ezorg.nl. Dit zijn geworden: assistente-hapwedde@ezorg.nl en apotheek-hapwedde@ezorg.nl. Er was een automatische melding ingesteld tot 1 juni jl. dat de oude adressen zouden komen te vervallen. Helaas ontvingen wij recent berichten van patiënten dat dit toch niet bekend was, vandaar dit bericht.

Met vriendelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.