Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Aankondiging corona-vaccinatie

Aankondiging corona-vaccinatie

30 maart 2021 door Jana Wissekerke0

Vandaag ontvingen wij het bericht dat de huisartsen in Groningen komende donderdag 1/4 AstraZeneca vaccins mogen bestellen. We zijn erg blij dat het nu eindelijk zo ver is! De vaccins worden vrijdag 9/4 geleverd en wij willen in de week van 12/4 gaan vaccineren (waarschijnlijk weer 2 avonden in het dorpshuis).

De volgende groepen zijn aan de beurt:

-personen geboren in 1956-1960;

-personen met het syndroom van Down;

-personen met een BMI van 40 of hoger;

-niet mobiele thuiswonende patiënten.

De meeste groepen kunnen wij selecteren vanuit ons systeem, echter de niet mobiele thuiswonende patiënten moeten zichzelf bij ons melden. Wij hebben de afgelopen weken zo goed mogelijk bijgehouden welke patiënten niet in staat waren om naar de GGD te gaan voor de vaccinatie, maar het kan uiteraard goed zo zijn dat wij niet iedereen hebben genoteerd. Mocht u het nog niet aan ons doorgegeven hebben en toch graag thuis door ons gevaccineerd willen worden, laat het ons dan zsm weten! Dit kunt u het beste doen door een email te sturen naar: doktersassistentes-hapwedde@ezorg.nl met daarin duidelijk uw naam en geboortedatum. Dan zetten wij u op de lijst voor vaccinatie thuis en hoort u nog van ons wanneer wij u komen prikken.

Voor de andere groepen geldt dat zij als het goed is komende week al een uitnodiging ontvangen voor de vaccinatie met meer informatiemateriaal.

Mochten er vragen zijn willen wij u verzoeken deze ook vooral via de mail te sturen, zodat de telefoonlijnen vrijblijven voor alle andere vragen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Team Huisartsenpraktijk Wedde

Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.