Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Introductie nieuwe huisarts in opleiding per 1-3-2021

Introductie nieuwe huisarts in opleiding per 1-3-2021

22 februari 2021 door Jana Wissekerke0

Mijn naam is Maarten Kooijman. Per 1 maart ga ik starten met de huisartsenopleiding in het UMCG en start ik ook als huisarts in opleiding in de praktijk in Wedde. Ik ben opgegroeid in het dorp Glimmen, nabij de stad Groningen. Ik heb mijn geneeskunde opleiding gevolg aan de Universiteit van Leiden. Na mijn studie geneeskunde heb onder andere gewerkt als arts op de intensive care en op de afdeling chirurgie. Ik omschrijf mijzelf als open, betrokken, empathisch en betrouwbaar. Ik wil altijd het beste voor de patiënt en daarvoor zal ik altijd mijn uiterste best doen. Ik heb ontzettend veel zin om te starten met de opleiding tot huisarts en te starten in de praktijk in Wedde.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groeten,

Maarten Kooijman

 

 


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.