Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Nieuwe huisarts in opleiding

Nieuwe huisarts in opleiding

7 december 2023 door Jana Wissekerke0

Beste patiënten,

Per december hebben wij ook weer een nieuwe huisarts in opleiding in de praktijk! Zij zit in het derde en laatste jaar van de opleiding en stelt zich hieronder kort aan u voor.

Ik woon met mijn gezin in de stad Groningen. Hier heb ik ook de geneeskunde opleiding gevolgd. Ik ben werkzaam geweest bij de urologie, oogheelkunde, trombosedienst en in de ouderenzorg. In Wedde ben ik alleen bekend met het dinopark, maar het lijkt me leuk om de regio beter te leren kennen. Ik heb dan ook veel zin om mijn laatste jaar van de opleiding tot huisarts in Wedde te volbrengen.

Liesbeth van Schie


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.