Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Praktijkinfo


Praktijk team

Praktijk medewerkersHuisarts

J. Wissekerke


Zoals u op de hoofdpagina hebt kunnen lezen ben ik sinds januari 2020 praktijkhouder te Wedde. Naast mij werken dokter Boersma en dokter Koster nog als huisarts in de praktijk en zal er incidenteel een andere waarneemarts zijn, mochten wij allen verhinderd zijn. Ik ben sinds 2011 huisarts en heb gestudeerd aan de UvA/AMC. Daar heb ik van 2000-2007 ook de geneeskundeopleiding gevolgd. Mijn interesses zijn zeer divers, vooral ouderenzorg en gynaecologie spreken mij aan. Ik vind het ook leuk om praktische zaken, zoals kleine ingrepen te doen. Ik hoop dat ik u samen met het team zo goed mogelijk kan helpen bij diverse klachten en hoop op een mooie toekomst in Wedde. Ik werk maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik ben ivm zwangerschapsverlof afwezig van 19/4/2022 t/m 8/8/2022.

BIG-registratienummer: 29908469001
Huisarts

A. Koster


Sinds januari 2022 werkt dokter Koster als 1 van de vaste huisartsen in de praktijk. Zij heeft vorig jaar al een aantal maanden waargenomen tijdens het zwangerschapsverlof van dokter Boersma. Daarnaast is zij al bekend met de regio Westerwolde, omdat zij hiervoor een aantal jaren in Vlagtwedde als huisarts heeft gewerkt. Zij heeft de huisartsopleiding gevolgd bij het UMCG en is nu 5 jaar werkzaam als huisarts. Haar vaste werkdagen zijn de woensdag en vrijdag, incidenteel werkt zij ook andere dagen.
POH-S

H. Feenstra-Krol

Hannah is praktijkverpleegkundige en werkt sinds mei 2016 in de praktijk. Zij voert de controles bij diabetespatiënten, patiënten met astma/COPD (ook hulp bij stoppen met roken) en patiënten met boezemfibrilleren uit. Dit is het hoofddeel van haar werkzaamheden. Daarnaast heeft zij een opleiding ouderenzorg en dementie voltooid. Hierdoor hopen wij dat wij kwetsbare, oudere patiënten nog beter kunnen helpen en op tijd andere hulp in kunnen schakelen, mocht dit nodig zijn. Hannah werkt dinsdag, woensdagmorgen en donderdag. U kunt Hannah ook een email sturen: pvk-hapwedde@ezorg.nl. Hannah is ivm zwangerschapsverlof afwezig van 30/6/2022 t/m 9/1/2023.

BIG-registratienummer: 19061119430POH-S

C. Haan

Carola Haan is op 1 februari 2022 bij ons begonnen als praktijkondersteuner somatiek, als directe collega van Hannah Feenstra. Zij heeft al vele jaren ervaring met de controles en begeleiding van patiënten met diabetes, hart-en vaatziekten en astma/COPD. Voor de ouderenzorg en dementie gaat zij later dit jaar de nodige opleidingen volgen. Ook Carola is direct te bereiken via het emailadres: pvk-hapwedde@ezorg.nl. Zij werkt op maandag, woensdagmorgen en vrijdag.POH-GGZ

P. Evenhuis

Dhr. Evenhuis werkt om de week woensdag en vrijdag als praktijkondersteuner GGZ voor ons. U kunt een afspraak bij hem maken als u psychische klachten, zoals somberheid of angsten ervaart. Uiteraard kunt u ook altijd eerst bij de huisarts terecht met deze klachten, als u dat prettiger vindt of twijfelt.