Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief december 2022

19 december 2022 door Jana Wissekerke0

Nieuwsbrief Huisartsenpraktijk Wedde, december 2022

Beste patiënten,

Alweer is er een jaar voorbij gevlogen en wat voor jaar! Bij ons op de praktijk was er een kleine geboortegolf met maar liefst 4 nieuwe kleintjes erbij J Verder natuurlijk nog altijd de Covid-perikelen en ook weer wat wisselingen onder het personeel. Daarnaast is in september de verbouwing van onze nieuwe locatie, de Koekjesfabriek, gestart! Een heel bijzonder jaar dus.

Maar nu is het tijd om vooruit te kijken naar 2023, waarin de verbouwing van de fabriek door zal gaan en deze hopelijk in de zomer klaar is. De verhuisdatum is nog niet bekend, waarschijnlijk zal dit pas medio 2024 zijn voor de praktijk, omdat de inrichting ook nog de nodige tijd en moeite in beslag zal nemen.

Op de volgende Facebook-site kunt u de verbouwing volgen:

https://www.facebook.com/KoekjesfabriekWedde

Wat het personeel betreft, hebben we het afgelopen jaar afscheid genomen van Hadassa, doktersassistente, en Jolanda en Marjan, apothekersassistentes. Hiervoor zijn nieuw gekomen Marjon, doktersassistente en Elbrich en Margriet in de apotheek.

Begin van het afgelopen jaar, in februari, is Carola Haan gestart, onze nieuwe POH-S (praktijkverpleegkundige). In januari komt onze andere POH-S, Hannah Feenstra, terug van zwangerschapsverlof en kunnen zij samen weer goed aan de slag gaan met de begeleiding van patiënten met diabetes, hart-en vaatziekten en astma/copd. Daarnaast gaan zij verder aan de slag met het opzetten van de ouderen-en dementiezorg. Zo hopen wij ook deze patiëntengroep en hun dierbaren steeds beter te kunnen helpen.

Qua artsen staat er ook een grote verandering op stapel komend jaar, want Marieke Boersma gaat ons helaas verlaten. Vanaf dag 1 na de overname heeft Marieke mij bijgestaan met veel enthousiasme, betrokkenheid en werklust. We gaan haar heel erg missen. Hieronder het stukje dat zijzelf geschreven heeft over haar vertrek:

Vertrek Marieke Boersma

 Via deze weg wil ik mededelen dat ik heb besloten te stoppen met mijn werk als waarnemend huisarts bij huisartsenpraktijk Wedde per half januari 2023.Na de komst van mijn zoontje had ik per januari 2022 al besloten in plaats van 2 dagen, 1 dag/week in Wedde te werken in verband met de reisafstand. Inmiddels ben ik zwanger van een tweede kindje en heb ik besloten dat de reisafstand met mijn toekomstige gezin niet goed te combineren valt. Ik vind het erg jammer de praktijk te verlaten en om de goede contacten die ik met vele patiënten heb opgebouwd te moeten verbreken. Ook het fantastische team van de praktijk zal ik gaan missen. Ik hoop af en toe nog een keertje in te mogen vallen in de praktijk bij nood. Bedankt voor de prettige samenwerking en ik wens iedereen alle goeds toe. 

Uiteraard wensen wij Marieke ook alle goeds voor de toekomst en willen we haar bedanken voor al het goede werk dat zij verricht heeft in de praktijk. Anne Koster blijft komend jaar werken op de woensdagen en vrijdagen, maar zij gaat van medio mei tot oktober met zwangerschapsverlof, omdat ook zij in verwachting is van haar tweede kindje. Per september komt Maarten Kooijman, vorig jaar bij ons huisarts in opleiding, de maandagen werken en in september ook de woensdagen en vrijdagen. Voor de tussenliggende maanden zijn wij nog op zoek naar een waarnemend arts, mocht er iemand gevonden worden, zal dit te lezen zijn op de website. Sowieso zijn ikzelf en Femke Grooters, de huisarts in opleiding, aan het werk die periode. Zo hopen wij de zorg voor u goed te kunnen blijven bieden.

Voor nu willen wij u een zalig Kerstfeest en een goed begin van het nieuwe jaar 2023 wensen! Hopelijk wordt het een positief jaar met uiteraard vooral een goede gezondheid voor een ieder.

Met hartelijke groeten,

Jana Wissekerke, huisarts

Mede namens Team Huisartsenpraktijk Wedde

 


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.