Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Zwangerschapsverlof huisarts Jana Wissekerke en praktijkondersteuner Hannah Feenstra

Zwangerschapsverlof huisarts Jana Wissekerke en praktijkondersteuner Hannah Feenstra

30 april 2022 door Jana Wissekerke0

Beste patiënten,

Afgelopen december hebben de meesten van u als het goed is een nieuwsbrief ontvangen met daarin het nieuws van de zwangerschap van huisarts Jana Wissekerke. Echter bleek dat toch niet iedereen goed op de hoogte was hiervan. Daarom zekerheidshalve toch nog via deze weg de praktische informatie: het verlof van huisarts Wissekerke zal duren tot 9 augustus. In deze periode werken op maandag huisartsen Marieke Boersma (ook bekend bij velen van u) en huisarts Marga Schweigmann (enkele jaren geleden al een tijd in de praktijk gewerkt, destijds nog samen met huisarts Berg). Dinsdag werkt huisarts Schweigmann alleen. De woensdag t/m vrijdag werkt huisarts Anne Koster, zij heeft vorig jaar al een paar maanden waargenomen tijdens het zwangerschapsverlof van Marieke Boersma en werkt sinds dit jaar januari al de woensdag en vrijdag vast in de praktijk. Ook zal huisarts Hans Berg twee keer tijdens vakanties van de andere huisartsen invallen, te weten 4 t/m 6 mei en 3 t/m 5 augustus. Hopelijk bent u zo goed op de hoogte.

Ook Hannah Feenstra is weer in blijde verwachting! Haar verlofperiode zal van 30 juni tot 10 januari 2023 zijn. Inmiddels is er al enkele maanden een nieuwe praktijkondersteuner, Carola Haan, aan het werk. Zij zal de werkzaamheden van Hannah Feenstra overnemen in deze periode.

Met vriendelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.