Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Televisie-opnames RTL4 programma “Onderweg naar de regio”

Televisie-opnames RTL4 programma “Onderweg naar de regio”

21 november 2021 door Jana Wissekerke0

Beste patiënten,

Een tijd geleden is onze praktijk benaderd door de redactie van het RTL4 programma “Onderweg naar de regio”. Zij zijn de afgelopen maanden al bij meerdere ondernemingen in de gemeente Westerwolde geweest en willen zich nu graag richten op de zorg. Het leek ons leuk en nuttig om deel te nemen aan het programma en zo te laten zien wat de apotheekhoudende huisartsenpraktijk voor waarde heeft. Daarom zullen er aanstaande vrijdag 26 november tussen 14 en 16 uur opnames gemaakt worden in en om de praktijk. Uiteraard zal er zorg voor gedragen worden dat er geen patiënten (herkenbaar) in beeld komen. Ook zal er gewoon gewerkt worden en kunt u uw medicatie ophalen of voor een spoedgeval gezien worden. De uitzenddata zijn nog niet bekend, zodra dat bekend wordt zullen we dit weer met u delen.

Met vriendelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.