Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Update corona-vaccinatie

Update corona-vaccinatie

21 februari 2021 door Jana Wissekerke0

Beste patiënten,

De afgelopen twee weken is er eindelijk meer duidelijkheid gekomen over welke groepen patiënten wij als huisartsen als eerste mogen vaccineren, zodra wij het Astrazeneca vaccin kunnen bestellen. Het gaat om de volgende groepen:

-personen met geboortejaar 1956 en 1957;

-personen met een BMI van 40 of hoger (BMI=gewicht (kg)/lengte (meters) in het kwadraat; dus bv bij gewicht 75 kg en lengte 1.80 m, 75/(1,8×1,8)=23,1);

-personen met het syndroom van Down.

De eerste groep kunnen wij gemakkelijk selecteren in ons systeem, maar de andere 2 groepen helaas niet. Daarom het verzoek aan personen die in 1 van deze 2 groepen vallen, zich zelf bij ons te melden, zodat wij hen een uitnodiging kunnen sturen zodra wij het vaccin hebben ontvangen. Naar verwachting wordt dit pas eind maart/begin april, omdat de provincie Groningen in de huidige planning als laatste beleverd zal worden.

Wij hopen dat we degenen die in deze groepen vallen zo snel mogelijk kunnen uitnodigen. U hoort dan ook de praktische details (locatie vaccinatie, tijdstip etc). Mochten er onduidelijkheden zijn of u aan de hand van dit bericht vragen hebben, horen wij dit uiteraard graag.

Hartelijke groeten,

Team Huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.