Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Eindejaarsupdate

Eindejaarsupdate

20 december 2020 door Jana Wissekerke

Beste patiënten,

Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder sinds mijn laatste bericht en is er weer veel gebeurd. Gelukkig ben ikzelf restloos hersteld van Corona, maar helaas zijn 3 van de assistentes nog altijd ivm de nasleep van de infectie ziek thuis. Wij hopen heel erg dat zij uiteindelijk restloos herstellen en het nieuwe jaar weer aan het werk kunnen. Hoe lang dit gaat duren is nog volkomen onduidelijk. Tot die tijd zal er daarom af en toe een uitzendkracht aan het werk zijn in de apotheek. Wat de doktersassistentes betreft is de bezetting gelukkig toch voldoende: onze stagiaire Paulien Lameyer is per februari klaar met de opleiding en zal dan direct aan de slag gaan bij ons. Verder gaat mw. Venema per 1 januari uit dienst en zal onze nieuwe doktersassistente mw. Kock voor 4 dagen per week starten (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag). Zo hopen wij dat de rust in de praktijk het nieuwe jaar zal terugkeren.

Helaas gaat het ook in Westerwolde momenteel helemaal niet goed wat betreft de Corona-besmettingen. Wij krijgen nu iedere week diverse meldingen van patiënten die door de GGD positief bevonden zijn. Daarom willen wij u nogmaals vragen zich goed aan de regels te houden. Mocht u klachten hebben (ookal is er slechts sprake van een neusverkoudheid), laat u alstublieft testen bij de GGD: 0800-1202. De wachttijd voor een test valt nu heel erg mee, omdat de capaciteit nu goed op orde is.

Uiteraard blijft het belangrijk dat u wel contact opneemt met ons, als u een ernstig medisch probleem vermoedt: Zorg+in+coronatijd+A4_digitaal+DEF

Inmiddels krijgen wij ook meerdere vragen over het vaccin: helaas is er nog geen concrete informatie over een startdatum voor vaccinatie door huisartsen. Ook het type vaccin dat wij gaan ontvangen is nog niet bekend. Zodra er meer bekend is, hoort u dit weer van ons. De doelgroep die als eerste gevaccineerd dient te worden, ontvangt sowieso een uitnodigingsbrief daarvoor (vergelijkbaar met uitnodiging griepvaccinatie). Ik kan mij voorstellen dat er veel vragen en onzekerheid voor u spelen omtrent de keuze voor wel/geen vaccin. Wij zullen ons best doen uw vragen hierover zo goed mogelijk te beantwoorden (liefst per email).

Rest mij u fijne feestdagen te wensen (ondanks alles) en hopelijk een positiever 2021 en een goede gezondheid!

Team Huisartsenpraktijk Wedde

 

 

Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.