Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Update/informatie Corona

Update/informatie Corona

20 april 2020 door admin0

Beste patiënten,

De afgelopen 2 weken zijn er steeds meer gevallen bekend geworden van het nieuwe Coronavirus. Wij begrijpen dat u zich mogelijk zorgen maakt om uw eigen gezondheid en die van uw dierbaren. De GGD en alle andere zorgmedewerkers doen er alles aan om deze uitbraak zo snel mogelijk een halt toe te roepen. Graag willen wij uw hulp hierbij vragen door de volgende adviezen op te volgen:

-neem geen contact op als u slechts lichte luchtwegklachten en geen hoge koorts of benauwdheid heeft; het advies is om dan thuis te blijven en uit te zieken, totdat u gedurende 24 uur geen klachten meer heeft;

-als u zich toch erg ziek voelt (hoge koorts en/of benauwdheid) bel ons dan eerst en kom niet zomaar naar de praktijk!

-houd goed rekening met de algehele hygiënemaatregelen (dus goed handen wassen met zeep of desinfecterende gel gebruiken en zo min mogelijk handen schudden/anderen aanraken);

-voor meer informatie/vragen kijk op https://www.thuisarts.nl/zoeken?s=corona

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te blijven behandelen in deze onrustige/onzekere periode. Wij danken u voor uw begrip en uw medewerking en hopen snel op betere tijden!

Team huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.