Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Update apotheek/afhalen medicatie tijdens de Corona-crisis

Update apotheek/afhalen medicatie tijdens de Corona-crisis

20 april 2020 door admin0

Beste patiënten,

De afgelopen week hebben wij zoveel mogelijk uw medicatie thuis bezorgd om fysiek contact op de praktijk voor het afhalen van medicatie te beperken. Dit was met name het geval, omdat wij een “open” balie hebben. Afgelopen vrijdag hebben wij gelukkig een oplossing hiervoor bedacht: vanaf 23/3 kunt u de medicatie indien mogelijk weer zelf afhalen. U wordt vriendelijk verzocht hiervoor naar de portacabin te gaan ipv de praktijk zelf. Hier hebben wij na de wachtkamer namelijk nog een tussendeur met ernaast een raampje dat wij open en dicht kunnen schuiven. U wordt uiteraard verzocht om de 1,5 meter afstand te bewaren als er anderen voor/na u zijn. Het gesprek met de assistente zal met gesloten raam gevoerd worden. Daarna wordt u verzocht 1,5 meter achteruit te gaan, zodat de assistente het raampje kan openen, uw medicatie neer kan leggen en vervolgens het raampje weer te sluiten. Uiteraard zullen wij het raampje en het kozijn na iedere patiënt ontsmetten. Deze situatie vraagt veel van ons allemaal, wij hopen dat u begrip heeft voor de getroffen maatregelen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met hartelijke groeten,

Team praktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.