Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Tijdelijke openstelling Landelijk schakelpunt (LSP) per 16-4-2020

Tijdelijke openstelling Landelijk schakelpunt (LSP) per 16-4-2020

20 april 2020 door admin0

Beste patiënten,

Ivm de coronacrisis is er besloten om tijdelijk de informatie uit uw dossier beschikbaar te stellen voor artsen die dienst doen op de huisartsenpost of spoedeisende hulp. Het gaat om personen die nog niet bewust een keuze hebben gemaakt of zij het LSP open (informatie kan uitgewisseld worden zo nodig) of dicht (geen toestemming voor uitwisseling informatie) hebben gemaakt. Mocht u alsnog bezwaar hebben of juist de keuze willen maken om het LSP ook na deze crisis open te laten, kunt u dit bij ons aangeven. U kunt ook zelf online deze keuze aangeven via www.volgjezorg.nl/toestemming.

Wij hopen dat u zo voldoende op de hoogte bent van deze nieuwe, tijdelijke regeling. Mocht u nog vragen hebben hierover, horen wij het graag. Ook willen we nogmaals benadrukken dat u wel contact op moet nemen met de praktijk voor niet-corona gerelateerde klachten. Helaas is nu al gebleken dat sommigen toch (te) lang door blijven lopen met urgente klachten. Wij staan net als normaal ook nu voor u klaar om u te helpen, dus laat het aub echt weten bij twijfel. Samen gaan we er het beste van maken de komende periode en komen we hier hopelijk goed doorheen!

Team huisartsenpraktijk Wedde


Laat een review achter


Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.