Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons0597 562775

Corona Update

Corona Update

20 april 2020 door admin0

Beste patiënten,

Zoals u de afgelopen week waarschijnlijk al gemerkt heeft, hebben wij een andere oplossing voor de apotheek gevonden tijdens de crisis. We hebben een groot plexiglasscherm laten maken, zodat u gewoon weer in de praktijk zelf bij de bekende balie de medicatie op kunt halen. U hoeft dus niet meer naar de portacabin. Wel is het belangrijk dat u zich aan de hygiënemaatregelen houdt als u naar de praktijk komt: handen desinfecteren bij binnenkomst, niet leunen op de balie en 1,5 meter afstand houden naar medewerkers en eventueel andere bezoekers. Als er al iemand in de wachtkamer aanwezig is, willen wij u vriendelijk verzoeken om even buiten te wachten, tenzij het weer dit echt niet toelaat. Onze dank voor uw begrip!

Begin deze week hebben wij allen van de regering vernomen dat de huidige maatregelen helaas tot minimaal 28 april gaan duren. Dit betekent dat wij nog steeds zo min mogelijk reguliere consulten en visites mogen doen. Mocht er nog een afspraak voor u staan, die niet urgent of spoedeisend is, wordt deze afgebeld en krijgt u een nieuwe afspraak. Onze excuses voor het ongemak. Wij proberen zoveel mogelijk telefonisch af te handelen en mochten de maatregelen nog langer duren, gaan wij ons ook oriënteren op video-consulten. U kunt ook altijd foto’s of vragen mailen naar: huisarts-hapwedde@ezorg.nl

Ik wil tenslotte graag nog benadrukken dat het belangrijk is dat u ons wel belt bij spoedeisende klachten en hier niet langer dan normaal mee wacht! Het gaat hierbij bijvoorbeeld om pijn op de borst of een verdachte huidafwijking. Bij twijfel over andere klachten ook graag bellen of mailen, dan nemen wij zsm weer contact met u op over de mogelijkheden.

Sterkte de komende periode, hopelijk blijft u gezond!

Team huisartsenpraktijk Wedde

Spoed nummer


0900-9229


Heeft u buiten de openingstijden met spoed medische hulp nodig? Bel dan de Doktersdienst Groningen 0900-9229.Zij helpen u graag, maar kom nooit zonder overleg naar een huisartsenpost.


Copyright by huisartsenpraktijkwedde.nl. All rights reserved.