Apotheekinfo

Binnen onze praktijk hebben wij een eigen apotheek. Medicijnen die tijdens het spreekuur worden voorgeschreven kunt u, indien voorradig, direct meenemen. Indien niet voorradig worden ze voor u besteld en kunt u ze ’s middags tussen 16.00-17.00 uur afhalen.

Bestellen herhalingsmedicijnen

  • De receptenlijn: 0597-562775 keuze 2 (dit heeft onze voorkeur)
  • De fax: 0597-562160
  • Het etiketje van de lege verpakking inleveren bij de assistente of in het kastje in de hal plaatsen.
  • E-mail: j.d.berg-apotheek@ezorg.nl

Wij willen u dringend verzoeken om het juiste e-mailadres te gebruiken.
Het gebeurt met regelmaat dat het algemene e-mailadres van de praktijk wordt gebruikt. Uw bestelling moet dan door de doktersassistente doorgestuurd worden naar de apothekersassistenten.

Door drukte bij de telefoon en/of het spreekuur kan het voorkomen dat de e-mailberichten pas na 11.00 uur geheel verwerkt kunnen worden. De kans is groot dat uw medicatie dan niet in de bestelling voor die dag meegaat omdat ‘de deadline’ hiervoor 10.00 uur is.

Afhalen medicatie

Wanneer u herhalingsmedicijnen voor 10:00 uur aanvraagt, kunnen deze de volgende dag tussen 16:00 en 17:00 uur worden opgehaald. Of de 2e werkdag erna ’s ochtends tussen 8.30 en 12.00 uur.
Tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u geen medicijnen afhalen omdat we dan geconcentreerd werken aan de bereiding hiervan

Betaling medicijnen

Medicijnen en hulpmiddelen die niet volledig of gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar dient u contant te betalen. Neemt u daarom contant geld of uw pinpas mee als u medicatie afhaalt

Bezorging medicijnen

Als u niet in staat bent de medicijnen op te halen, dan kunnen deze op woensdag bij u thuis worden bezorgd.

Bestelt u wel eens medicijnen via internet?

Haalt u ook medicijnen bij een andere apotheek? 

Dat lijkt handig, maar daardoor ontbreekt bij onze apotheek het overzicht van uw geneesmiddelgebruik. Wij kunnen de controles dan niet altijd juist uitvoeren. Haal daarom uw medicijnen bij ons, wij verzorgen het graag voor u!

Als u toch besluit elders uw medicijnen te betrekken kunt u doorgegeven wat en hoeveel u gebruikt zodat uw medicatieoverzicht up to date blijft.

Comments are closed.